HJK:n ex-maalitykki Alfredo Morelos on muuttunut mies – Steven Gerrard kertoo syyn

© Kuva: Getty Images

Helsingin Jalkapalloklubin entinen maalitykki Alfredo Morelos, 24, on muuttunut mies – ainakin skottiseura Rangersin managerin Steven Gerrardin mukaan.

Kolumbialainen Morelos on tunnettu kenttien temperamenttisena tuittupäänä, mutta Liverpool-ikoni on huomannut miehessä positiivisen muutoksen.

– Jos katsotaan ihmistä kokonaisuudessaan ja hänen rutiinejaan, näen todellisia kypsyyden merkkejä. Pelaaja yrittää erityisen kovasti kehittyä, tulla paremmaksi ihmiseksi, paremmaksi pelaajaksi ja tehdä todella töitä pelaamisensa eteen, Gerrard sanoo The Scotsmanin mukaan.

– Minun on kehuttava häntä siitä, koska olen ollut todella ankara hänelle kahdenkeskisissä keskusteluissamme. Olen käyttänyt paljon aikaa ja vaivaa tähän poikaan.

Gerrardin mukaan perhe-elämä on vaikuttanut Morelosiin.

– Alfredon ympärillä olevilla ihmisillä on ollut suuri rooli, kun he ovat yrittäneet auttaa häntä kasvamaan ja kypsymään. Iso merkki siitä nähtiin hiljattain Antwerpen-pelissä.

Gerrard viittasi tilanteeseen, jossa Morelos lopetti pelaamisen ja jätti hyödyntämättä lupaavan hyökkäysmahdollisuuden, koska vastustaja loukkaantui.

Morelos on paukuttanut tällä kaudella 13 maalia Rangersin paidassa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.