Argentiinalaismedia TNT Sportsin arvostettu toimittaja Marcelo Bechler kertoo, että Paris Saint-Germain on valmis tuomaan Lionel Messin seuraansa.

PSG on tiettävästi saanut kasaansa sekä tarvittavat rahat että urheilullisen projektin, joilla se uskoo voivansa vakuuttaa Messin kesäsiirrosta Pariisiin.

Bechlerin mukaan eräs PSG:n pelaaja totesi keskiviikkona pelatun Barcelona-ottelun jälkeen, että kyseessä olisi Messin ja heidän ”viimeinen kerta vastustajina”.

PSG on siis hyvin optimistinen siitä, että se saa naarattua Messin ensi kaudeksi itselleen. Messin, 33, sopimus Barcelonan kanssa umpeutuu tähän kauteen.

Bechler on osunut aiemminkin oikeaan, kun kyse on ollut PSG:stä ja Messistä.

Viime syksynä toimittaja kertoi ensimmäisenä Messin halusta lähteä Barcelonasta, minkä lisäksi hän kertoi ensimmäisenä Neymarin siirrosta PSG:n paitaan vuonna 2017.

TNT Sports BR

@TNTSportsBR
"A última vez como rival". Assim, um dos jogadores do PSG falou depois de eliminar o Barcelona. 🔥👀 A informação exclusiva do nosso @marcelobechler é de que o PSG já separou dinheiro e tem um projeto estruturado para trazer o craque. O que você faria se fosse Messi? #PSG #Messi