Manchester Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær on pian solmimassa jatkosopimuksen, joka nostaa hänen vuosipalkkansa yhdeksään miljoonaan puntaan (noin 10,5 miljoonaa euroa), kertoo The Mirror.

Norjalaisluotsi nousi seuralegendaksi pelatessaan Unitedissa vuosina 1996-2007 ja palasi manchesterilaisten palvelukseen joulukuussa 2018, kun hänet pestattiin väliaikaisvalmentajaksi José Mourinhon potkujen jälkeen. Solskjær takoi kuitenkin väliaikaispestinsä aikana niin kovia tuloksia, että hän sai viran vakituisesti itselleen kolmen vuoden sopimuksella.

Tuo diili on päättymässä ensi kauden jälkeen, mutta Manchester United on halukas jatkamaan Solskjærin kanssa pidempäänkin. Norjalaisluotsin asema on kyseenalaistettu tasaisin väliajoin, mutta kuluvalla kaudella hän on saanut kehuja, vaikka paikallisvastustaja Manchester City onkin karkaamassa Valioliigan mestaruuteen.

Solskjær on jo ollut hahmottelemassa Unitedin tulevaisuuden kuvioita yhdessä seurajohdon kanssa, ja hänen jatkosopimuksensa nähdään luonnollisena jatkumona tälle. Uuden sopimuksen pituutta ei vielä tiedetä, mutta norjalaismanagerin vuositienestit ovat kasvamassa kahdella miljoonalla punnalla.