© Kuva: Juha Tamminen

Manchesterin derbyssä tehdään maali – tienaa 40€

Jos Manchester United ja Manchester City onnistuvat tehtailemaan sunnuntaisessa Valioliigan ottelussaan edes yhden maalin, sinä tienaat 40€.

Peliyhtiö ComeOnilla on ihan mieletön tarjous sunnuntain odotettuun matsiin. Uusille asiakkaille on tarjolla kerroin 2,00 kohteeseen yli 0,5 maalia peliin Manchester City vastaan Manchester United. Normaalisti tämän kohteen kerroin olisi 1,06.

Vedon toteutumiseen riittää siis vaivainen yksi tehty maali. Jos ja kun tämä maali tehdään Manchesterin derbyssä sunnuntaina, veto on osunut ja olet voittanut!

Maksimipanos kohteeseen on 20€. Kun kerroin on 2,00, saat näin 20€ panoksella 40€ voiton. Kunhan vain ottelussa nähdään edes yksi tehty maali, ja eiköhän se nyt synny 90-minuuttisen aikana!

Seuraa vain alapuolen ohjeita, jos jotain jäi epäselväksi ja ota helpot pois.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ComeOnille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 20€.
3. Lyö 20€ veto otteluun Manchester City vs Manchester United kohteeseen over 0,5. Jos matsissa tehdään edes yksi maali, vetosi on näin osunut ja saat 40€.

Lisätiedot: Tarjous on voimassa ottelun alkamisaikaan (7.3.2021 klo 18.30) asti. Tarjous on vain uusille ComeOnin asiakkaille.