Jorginho siirtyi Napolista Chelseaan kesällä 2018.

Jorginho seurasi silloista päävalmentajaansa Maurizio Sarria Napolista Chelseaan, mutta Sarri jätti Lontoon taakseen vain yhden kauden jälkeen. Tällä hetkellä Sarri on ilman seuraa, sillä hän sai potkut Juventuksesta viime elokuussa.

Puolustavan keskikenttäpelaajan agentti Jorge Santos käväisi napolilaisen Radio Marten haastattelussa ja puhui asiakkaansa mahdollisesta paluusta Napoliin. Santos pitää paluuta hyvinkin mahdollisena, jos Jorginho päättää jättää Chelsean.

– Jorginhosta liikkuu näin paljon huhuja, koska hän pelasi niin hyvin Napolissa. Toisaalta tämä on erityinen hetki Jorginholle, koska hän on tällä hetkellä tärkeä pelaaja Chelseassa. Joka tapauksessa hän on Italian A-maajoukkuepelaaja ja harkitsemme paluuta Serie A:han, jos hän jättää Chelsean.

Napolin nykyinen päävalmentaja Gennaro Gattuso jättää todennäköisesti seuran kuluvan kauden jälkeen. Napoli on tiettävästi halukas korvaamaan Gattuson Sarrilla. Santos totesi alkuvuodesta Sarrin varmasti yrittävän saada Jorginhon takaisin seuraan, jos hänet palkataan Napolin päävalmentajaksi.

– Jos Napoli tekee tarjouksen, harkitsemme sitä. Hän vietti upeita vuosia Napolissa ja hänellä on paljon ystäviä siellä. Kaikki tiedämme, miten paljon Sarri pitää Jorginhosta, mutta meidän on ymmärrettävä nykyinen taloudellinen tilanne. En tiedä, mitä tuleman pitää.

Lähde: Football Italia