Ystävyysottelu
Sveitsi – Suomi
Keskiviikko 31.03. klo 21:45

Huuhkajien ottelurupeama päättyy MM-karsintapelien jälkeen vielä Sveitsin kanssa pelattavaan harjoitusotteluun. Avainpelaajat ovat saaneet kahdessa pelissä rasitusta melko lailla ja lisäksi loukkaantumiset vaivaavat suomalaisia. Niinpä odotettavissa on kovaa kierrätystä kokoonpanoon, kuten myös illan isännillä.

Sveitsi aloitti karsinnat kahdella voitolla. Bulgariaa vastaan käkikellomiehet tekaisivat kolme maalia ensimmäisen 12 minuutin aikana ja ottelu oli melko lailla siinä. Latviaa vastaan tuloksena oli niukka 1-0 voitto, mutta sveitsiläiset nostivat jalan kaasupedaalilta johtomaalinsa jälkeen ja voittivat ottelun minimaalisella vaivalla. Vladimir Petkovicilla on eväitä kierrätykseen, sillä Sveitsillä on umpilaadukas rosteri ja penkilläkin on kovia pelureita odottamassa vuoroaan.

Markku Kanervan rivit harvenivat kahden ensimmäisen pelin aikana, sillä Tim Sparv loukkasi polvensa leikkauskuntoon. Albin Granlund sekä Rasmus Schüller ottivat Ukraina-pelissä osumaa ja jättivät leikin kesken. Valitettavasti Huuhkajien taso kärsii jossain määrin rotaatiopelaajien kohdalla – moni muistaa vielä syksyisen harjoitusottelun Puolaa vastaan, jossa käkeen tuli 1-5. Tämä ottelu on tuiki tarpeellinen, jotta kierrätyspelaajillekin saadaan maaottelukokemusta.

Lyö vetoa ottelusta:

FIFA-rankingin 16. sijalla oleva Sveitsi on näillä taustoilla ottelussa selkeä suosikki. Vetosuosituskin menee isännille – tasoitus otetaan niin, että maalin voitolla panos palautetaan ja sitä reilummalla voitolla lunastetaan: Aasialainen tasoitusveto, Sveitsi -1 kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO