AC Milanin ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic tekee paluun Ruotsin maajoukkueeseen tällä viikolla alkavissa MM-karsinnoissa. 39-vuotias hyökkääjä näytti herkemmän puolensa maanantaisessa lehdistötilaisuudessa.

Ibrahimovicilta kysyttiin, miten hänen perheensä ja lapsensa reagoivat siihen, että hyökkääjä päätti palata maajoukkueeseen. Kysymys osui selvästi arkaan kohtaan Ibrahimovicia.

– Tämä on vaikea kysymys, Ibrahimovic aloitti ja jatkoi:

– Vincent oikeasti itki, kun lähdin ja jätin hänet, mutta nyt kaikki on okei, ihan okei, Ibrahimovic sai sanottua.

Vastauksen jälkeen Ibrahimovic piteli kyyneleitään ja nojasi käteensä. Supertähti oli selvästi liikuttunut.

Ibrahimovic lopetti maajoukkueessa vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen, mutta päätti vielä tehdä paluun maajoukkueeseen. Ruotsi kohtaa MM-karsintojen avauksessa torstaina Georgian ja ensi sunnuntaina vastassa on Kosovo.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

ESPN FC

@ESPNFC
Zlatan was brought to tears when asked about leaving his sons to join up with the Swedish national team 🥺

Ibrahimovic kertoi myös, että hän haluaisi vielä onnistua maalinteossa MM-kisoissa. Qatarin MM-kisat pelataan vuoden 2022 loppupuolella.

– Se (ei maaleja MM-kisoissa) on jotain, mikä minun pitää voittaa. Ei minulla voi olla nollaa maalia. On kuitenkin vaarallista katsoa liian kauas. Minun täytyy ehkä miettiä enemmän seuraavaa päivää, mutta jos minusta tuntuu silloin yhä samalta kuin nyt, niin pelaan kisoissa, Ibrahimovic kertoi.

Ensin toki Ruotsin on selvitettävä tiensä MM-kisoihin, mutta siinä Ibrahimovic on nyt auttamassa maataan.

LUE MYÖS: