© Kuva: Getty Images

Everton – Tottenham: Isoja pisteitä jaossa

Valioliiga
Everton – Tottenham
Perjantai 16.04. klo 22:00

Evertonin ja Tottenhamin meno ei vakuuta tällä hetkellä: tätä menoa ensi kauden europelit jäävät unelmaksi molemmille joukkueille. Siksi joukkueiden keskinäinen ottelu onkin äärimmäisen tärkeä, sillä sijat 7-8 eivät varmasti tyydytä kummankaan seuran kannattajia. Perjantaina on siis jaossa isoja pisteitä.

Everton ei ole kairannut voittoa viimeisestä neljästä Valioliigan ottelusta, vaikka vastukset eivät ole Chelseaa lukuun ottamatta hirvittäneet. Maanantaina Toffees sinnitteli vieraspisteen Brightonilta todella aneemisen esityksen päätteeksi. Poissaolot riuduttavat etenkin Carlo Ancelottin suojattien keskikenttää. Perjantain peliin saadaan jo pelaajia takaisin, mutta silti Ancelottilta puuttuu useita tärkeitä osasia kokoonpanosta.

Spursilta puuttuvat edelleen vain Matt Doherty sekä Ben Davies, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö joukkue olisi jonkunlaisessa kriisissä. José Mourinhon parasta ennen -päiväys on jo mennyt, eikä Spursin peli näytä millään tavalla tuoreelta. Manchester Unitedia vastaan lontoolaiset menivät johtoon, mutta United käänsi ottelun täysin ansaitusti hyväkseen. Mourinhon potkuilla on spekuloitu jo jonkun aikaa, eikä olisi mikään ihme, jos kentän laidalla olisi pian joku muu.

Lyö vetoa ottelusta:

Kumpikaan joukkue ei tällä hetkellä herätä positiivisia mielikuvia pelisijoittajalle. Silti tämänhetkisellä Tottenhamilla on ainakin potentiaalia korkeammalle ja Kane – Son akseli pystyy ratkaisemaan pelejä. Vetosuositus on siis vierasvoitosta: Tottenham voittaa ottelun kertoimella 2,23.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.