Huuhkajat-hyökkääjä Fredrik Jensen on tehnyt väkevän paluun pelikentille reisivammasta toivuttuaan.

23-vuotias Jensen oli sivussa lokakuun lopulta aina tammikuun puoliväliin asti nilkkavamman vuoksi, kunnes palasi hetkellisesti pelikuntoon.

Helmikuun alussa Jensen kuitenkin kärsi reisivamman ja joutui uudelleen sairastuvalle reiluksi kahdeksi kuukaudeksi.

Bundesliiga-seura Augsburgia edustava Jensen palasi tositoimiin tällä viikolla. Tiistaina hän sai vierasottelussa Frankfurtia vastaan 26 minuuttia peliaikaa ja perjantaina hän pääsi puoliajalla sisään kotiottelussa FC Kölniä vastaan.

Jensen esiintyi FC Kölniä vastaan edukseen ja oli vahvasti mukana Augsburgin molemmissa maaleissa.

Robert Gumnyn viimeistelemään 1-3-kavennusmaaliin Jensen antoi maalisyötön, jota ei kuitenkaan merkattu tilastoihin Köln-vahti Timo Hornin koskettua välissä palloon.

Augsburgin 2-3-osumaan Jensen antoi syötön, joka kirjattiin myös tilastoihin. Jensen murtautui päätyrajaa pitkin Kölnin rangaistusalueen sisälle ja lähetti nappisyötön Ruben Vargasille, joka sai tökätä pallon maalinedustalta tyhjiin.

Augsburgin kiri ei kuitenkaan riittänyt pisteille, sillä FC Kölnin avausjakson kolme osumaa siivittivät joukkueen 2-3-vierasvoittoon.

Augsburg on tällä hetkellä Bundesliigan 12. sijalla. Piste-ero suoran putoajan paikalle on seitsemän pistettä, putoamiskarsintaan neljä pistettä.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Fredrik Jensen tuli tauon jälkeen kentälle ja syötti yhden Augsburgin maaleista, mutta FC Köln vei pisteet 3-2-voitolla. #Huuhkajat