Liverpoolin manageri Jürgen Klopp on pyytänyt anteeksi viimeviikkoisia kommenttejaan Real Madridin kotikentästä Estadio Alfredo Di Stéfanosta.

Madridin virallinen kotikenttä Estadio Santiago Bernabéu on parhaillaan remontissa, joten se pelaa toistaiseksi kotiottelunsa harjoituskeskuksessaan sijaitsevalla Alfredo Di Stéfanon stadionilla.

Liverpool hävisi viime viikolla Real Madridille vieraissa 1-3 Mestarien liigan puolivälierien avausosassa. Pelin yhteydessä Klopp ilmaisi parikin kertaa tyytymättömyytensä Madridin väliaikaisnäyttämöön.

– Tämä on harjoituskenttä. Pitää paikkaansa, että olemme pelanneet ilman katsojia jo pitkän aikaa, mutta tämä on täysin erilaista. Miettikää nyt, jos pelaisimme Manchester Unitedia vastaan heidän harjoituskentällään. Tämä on hyvin erilaista verrattuna siihen, mitä olemme aiemmin kokeneet, Klopp totesi ennen ottelua.

– Tämä ilta oli hyvin erikoinen, koska pelasimme tällaisella harjoituskentällä. Mutta onneksi pääsemme pelaamaan toisen osan Anfieldilla, joka on sentään todellinen jalkapallostadion. Se on meille hyvä uutinen, Klopp sanoi pelin jälkeen.

Klopp pyysi kommenttejaan anteeksi toisen osaottelun alla, mutta ihmetteli samaan hengenvetoon, miksi niistä syntyi niin iso kohu.

– Ihmiset ovat pitäneet siitä niin kovaa mekkalaa. En tarkoittanut sitä epäkunnioittavalla tavalla, sanoi Klopp RMC Sportille.

– Jos he haluavat pelata sillä stadionilla, niin se on minulle täysin OK. He pelaavat siellä koko tämän kauden. Tiedän heidän tilanteensa ja sen, että he remontoivat [Santiago Bernabéuta] vai mitä he tarkalleen tekevätkään.

– Se kaikki on ihan OK. Mutta se on täysi vitsi, että sanomisistani tehtiin näin iso juttu, jos totta puhutaan.

– Jos olin jonkun mielestä epäkunnioittava, niin pyydän anteeksi. Se ei ollut tarkoitukseni.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Estadio Alfredo Di Stéfanolle mahtuu enimmillään 6 000 katsojaa. Kuva: Getty Images

Kloppin kommentit Madridin kentästä saivat kaksijakoisen vastaanoton. Real Madridin entinen pelaaja ja valmentaja Jorge Valdano näpäytti Kloppia ja Liverpoolia kuultuaan saksalaismanagerin kommenteista.

– Täytyy pitää mielessä, että Real Madrid ei pelaa harjoituskeskuksessaan tavoitellakseen sillä kilpailullista etua.

– Tyhjä Bernabéu vaikuttaa yhä vastustajiin negatiivisesti. Siinä mielessä Madrid itse asiassa menettää kilpailullista etua pelaamalla harjoituskeskuksessaan.

– Madrid on käyttänyt tilanteen hyödykseen ja rakentaa parhaillaan tälle vuosisadalle sopivaa stadionia. Ja kun se on valmis, se saa Anfieldin (Liverpoolin kotikenttä) näyttämään harjoituskeskukselta.

Toiset taas suhtautuivat Kloppin kommentteihin kevyemmin. Lautapelejä ja 3D-malleja valmistava espanjalaisyhtiö Eleven Force lähetti Kloppille pienoismallin Estadio Alfredo Di Stéfanosta.

– Me tiedämme, että Jürgenillä on mahtava huumorintaju. Olen varma, että hän suhtautuu siihen toivotulla tavalla, kommentoi Eleven Forcen johtaja José Guerrero.

Liverpool isännöi Real Madridia tänään keskiviikkona Mestarien liiga puolivälierien toisessa osassa. Ottelu alkaa kello 22 ja näkyy suorana C More Sport 1:ltä ja C Moren suoratoistopalvelusta.