Valioliigan suurseuroihin lukeutuva Arsenal on kesällä myymässä lukuisia pelaajia kerätäkseen siirtovaroja pelaajahankintoihin.

Football.Londonin mukaan myyntilistalla ovat ainakin Ainsley Maitland-Niles, Eddie Nketiah, Matteo Guendouzi sekä Lucas Torreira.

Transfermarktin mukaan Torreira on tämän nelikon arvokkain pelaaja 22 miljoonan euron markkina-arvollaan. Guendouzin arvo on 20 miljoonaa euroa ja Maitland-Nilesin sekä Nketiahin 18 miljoonaa euroa.

Pelaajien yhteisarvo on peräti 80 miljoonaa euroa, joten jos Arsenal saa myytyä heidät kaikki markkina-arvon mukaisella hinnalla, on Mikel Arteta saamassa sievoisen summan käyttöönsä pelaajahakintoihin.

[readmore from=Siirtouutiset]

Summa voi kuitenkin vielä lähes tuplaantua, mikäli seurasta pois hamuava Héctor Bellerín sekä sopimuksensa loppua lähestyvä Alexandre Lacazette laitetaan lihoiksi.

26-vuotias Bellerín on yhdistetty viime aikoina vahvasti PSG:n riveihin ja siirto näyttää todennäköiseltä. Espanjalaispuolustajan markkina-arvo on 25 miljoonaa euroa.

Ranskalaishyökkääjä Lacazettella on jäljellä enää vuosi sopimustaan, joten kesällä hänen kanssaan sorvataan uusi jatkosopimus tai vaihtoehtoisesti myös hänet myydään. Lacazettesta Arsenal tekisi parhaan tilin, sillä maalitykin markkina-arvo on 35 miljoonaa euroa.

Kaikki edellä mainitut pelaajat myydessään Arsenal voi tienata hulppeat 140 miljoonaa euroa. Kyseisellä summalla Tykkimiehet pystyisivät hankkimaan riveihinsä useamman laatupelaajan.

Valioliiga näkyy V Sportin kanavilla ja Viaplayssa.