Mestarien liiga
Liverpool – Real Madrid
Keskiviikko 14.04. klo 22:00

Liverpool joutui otteluparissaan takaa-ajajaksi, sillä avausottelussa Real Madrid oli selkeästi parempi ja vei voiton numeroin 3-1. Toisen jakson alussa Mohamed Salah iski vierasmaalin, joten aivan pihalla Pool ei ole – sen pitää vain saada pakettinsa kuntoon ja tehdä Anfield Roadista jälleen linnake, mitä se ei tämän kalenterivuoden puolella ole todellakaan ollut. Real Madrid arvatenkin tulee keskiviikkona satsaamaan vastahyökkäyksiin.

Liverpool voitti viikonloppuna Aston Villan 2-1, mutta kaikki paukut tullaan laittamaan keskiviikon peliin. Tässä vaiheessa putoaminen sinetöisi koko kaudesta pannukakun – joskin kotimaassa yritetään vielä pelastaa ensi kauden europelit top 4 -paikalla. Jürgen Kloppin harmina pitkin kautta ovat olleet erityisesti puolustuspäähän iskeneet loukkaantumiset, jotka tekevät tälläkin hetkellä Poolin alakerrasta kaikkea muuta kuin optimaalisen.

Real Madrid jatkoi lentoaan viikonloppuna ottamalla massiivisen tärkeän voiton Barcelonasta. Joukkueen tilanne on tällä hetkellä herkullinen: La Ligassa se on sarjaa johtavaa Atleticoa vain pisteen perässä ja Mestarien liigassakin avaimet ovat omissa käsissä. Zinedine Zidane on saanut joukkueen lentoon juuri oikeaan aikaan. Realin poissaolot jatkuvat melko lailla samanlaisina – suurin päivitys oli, että Sergio Ramos sai polvivammansa lisäksi positiivisen koronatuloksen.

Lyö vetoa ottelusta:

Korkeat maaliluvut kiinnostaisivat tässä hieman, mutta markkinakin odottaa maaleja. Sen sijaan pelivalinnaksi otetaan Real Madridin pysyminen pinnalla tässä ottelussa: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Real Madrid +0.5 kertoimella 1,86.

LYÖ VETO ILLA