Paris Saint-Germain kohtaa tänään Manchester Cityn Mestarien liigan välierissä.

PSG:n haavat viime kauden finaalitappiosta Bayern Münchenille ovat yhä arkoja, minkä takia joukkueen tähtihyökkääjä Neymar on entistä omistautuneempi tuomaan isokorvaisen pokaalin Pariisiin.

Aina siitä lähtien kun Neymar siirtyi Barcelonasta PSG:hen, on hänen uskottu hamuavan Ballon d’Orin voittoa enemmän kuin mitään muuta palkintoa. Neymar voitti nimittäin Mestarien liigan jo kertaalleen katalonialaisseuran kanssa.

LUE MYÖS: Pep Guardiola ylisti Neymaria ennen brassitähden kohtaamista: ”Olen ihailija”

Keskiviikon odotetun huippuottelun alla brassitähti on kuitenkin vahvistanut, ettei häntä kiinnosta minkään muun kuin Euroopan eliittiturnauksen voittaminen, ja valmiudet siihen hän näkee nyt viime kautta parempina.

[readmore from=Mestarien-liiga]

– En edes välitä Ballon d’Orista. Se ei ole asia, jota ajattelen. Lopetin ajattelemasta sitä kauan sitten, selitti Neymar lehdistölle Marcan mukaan.

– En oikeasti välitä siitä. Haluan vain voittaa Mestarien liigan. Se on se saavutus, joka tekee kaiken eron niin elämässäni kuin urallanikin. Kun olen vanhempi haluan muistella sitä, miten voitin yhden, kaksi, kolme tai jopa neljä Mestarien liigaa. Se on tärkein asia.

– Kun saavuin PSG:hen, minun tavoitteeni oli alusta asti voittaa Mestarien liiga. Viime kaudella ylsimme finaaliin ensimmäistä kertaa seuran historiassa. Olimme sillon joukkue, jonka piti vielä kehittyä. Nyt meillä on kaikki tarvittavat ainekset sen voittoon.

LUE MYÖS: