Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino sanoo, että seura neuvottelee Kylian Mbappén kanssa jatkosopimuksesta.

Ranskan maajoukkuehyökkääjän tulevaisuudesta on riittänyt keskustelua, sillä hänen nykyinen diilinsä päättyy ensi kauden jälkeen. Mbappé, 22, on useissa arvioissa yksi maailman arvokkaimmista pelaajista, joten hänen menettämisensä ilmaiseksi olisi katastrofi PSG:lle.

Huhuissa Mbappéa on viety varsinkin Real Madridiin, jota luotsaa hänen maanmiehensä ja suuri ihailijansa Zinédine Zidane. Pochettino rauhoitteli kuitenkin PSG:n kannattajia sanomalla, että osapuolet neuvottelevat uudesta sopimuksesta.

– Olemme tottuneet siihen (spekulointiin), sanoi Pochettino Goalin mukaan.

– Kun puhutaan huippuseuroista ja Kylian Mbappén kaltaisista kansainvälisen tason huippupelaajista, niin huhuja liikkuu aina.

– Tärkeintä on, että Kylian on pysynyt hiljaisena. Hän on pysynyt hiljaa, keskittynyt joukkueeseen ja auttanut sitä sen tavoitteiden saavuttamisessa. Kylian on todella kypsä iästään huolimatta.

– Sekä seura että pelaaja yrittävät päästä sopimukseen, joka pitää Kylianin täällä pitkään. Sitä seura tahtoo, ja me teemme kaikkemme.

– Emme voi hallita, mitä ulkopuolella tapahtuu. Vaikuttaako se (spekulointi) pelaajien suorituksiin tai tunnelmaan joukkueessa? Ei, ei sitten mitenkään.

Mbappé on pelannut PSG:ssä kesästä 2017 lähtien ja esiintynyt seuran väreissä 162 ottelussa, joissa hän on tehnyt yhteensä 122 maalia ja syöttänyt 59. Tätä nykyä hän on PSG:n seurahistorian kolmanneksi paras maalintekijä. Mbappén edellä ovat vielä Zlatan Ibrahimović (156) ja Edinson Cavani (200).