Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino on paljastanut, että joukkueen tähtipelaaja Kylian Mbappé on kiinnostunut Englannin Valioliigasta.

22-vuotiasta Mbappéa on viety siirtohuhuissa pitkin kevättä Real Madridiin, mutta aiemmin hänet on yhdistetty vahvasti myös hallitsevaan valioliigamestari Liverpooliin.

Pochettino, joka työskenteli Valioliigassa vuosien 2013 ja 2019 välillä luotsaten sekä Southamptonia että Tottenhamia, tuntee Valioliigan toimintatavat. Juuri siitä syystä Mbappé on lähestynyt argentiinalaisluotsia ja esittänyt hänelle kysymyksiä sarjasta.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

– Kylian rakastaa jalkapalloa, hän rakastaa puhua jalkapallosta, Pochettino sanoi The Guardianille.

– Hän kyselee paljon Englannista – millaista peli, mentaliteetti ja kulttuuri siellä on?

– Hän on vasta 22-vuotias, mutta erittäin kypsä, omiin kykyihin luottavainen sekä avoin. Hän osaa puhua tietysti äidinkieltään ranskaa, mutta myös täydellistä englantia ja espanjaa.

– Puhun hänen kanssaan paljon englanniksi ja espanjaksi – useimmiten englanniksi. Jokin aika sitten sanoin hänelle: ”Minun on harjoiteltava ranskan kieltä kanssasi tullakseni siinä paremmaksi”. Hän vastasi: ”Toki, mutta minun on parempi puhua englantia”. Hän rakastaa harjoitella eri kieliä.

GOAL

@goal
Mauricio Pochettino says Kylian Mbappe asks him about the Premier League and insists on talking to him in English 🧐

Valioliiga näkyy V Sportin kanavilla ja Viaplayssa.