Huuhkajien puolustaja Robert Ivanov sekä hyökkääjä Joel Pohjanpalo loistivat viikonloppuna omissa seurajoukkueissaan.

27-vuotiaan Ivanovin edustama Warta Poznan kaatoi kotikentällään Jagiellonian maalein 2-0.

Warta nousi voittonsa myötä Puolan Ekstraklasassa neljännelle sijalle. Ivanov luuti ottelussa täydet minuutit ja hänen vahva peliesitys toi paikan Puolan pääsarjan viikon tähdistökentälliseen.

PKO BP Ekstraklasa

@_Ekstraklasa_
Wyróżnieni z góry, środka i dołu tabeli. Gratulacje dla najlepszych graczy weekendu 27. kolejki! 👏

26-vuotias Pohjanpalo oli ilmiliekeissä Bundesliigassa. Union Berlinissä lainalla pelaava suomalaishyökkääjä laukoi hattutempun 17 minuutissa ja johdatti joukkueensa 3-1-kotivoittoon Werder Bremenistä.

WhoScored.comin listauksessa Pohjanpalo sai peliesityksestään koko Bundesliiga-kierroksen korkeimman arvosanan, 9.7, yhdessä Kölnin keskikenttäpelaaja Ondrej Dudan kanssa. Samalla hän sai itseoikeutetusti paikan Bundesliigan viikon joukkueeseen.