AC Milan järjesti keskiviikkoiltana Serie A:ssa todelliset murskajaiset, kun se kaatoi Torinon vieraskentällä peräti maalein 7-0.

Avausjaksolla Milan osui maalipuiden väliin kahdesti. Theo Hernández vei joukkueensa johtoon 19. peliminuutilla ja Franck Kessié tuplasi johdon seitsemän minuuttia myöhemmin rangaistuspotkusta.

Milan on saanut kuluvan kauden aikana rangaistuspotkuja oiken urakalla, sillä tämän iltainen oli jo 18. tällä kaudella. Yksikään muu seura Euroopan huippusarjoista ei ole saanut yhtä paljon rankkareita kauden aikana. Lähimpänä on toinen Serie A -seura, Sassuolo 12 rangaistuspotkullaan.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
AC Milan have been awarded 18! penalties in Serie A this season.

Six more than any other team in the division. 😳

Toisella puoliajalla Milan meni menojaan. Brahím Diaz laukoi heti jakson alussa vierasjoukkueen kolmannen osuman ja reilun tunnin pelin jälkeen Hernández teki illan toisen maalinsa.

Sen jälkeen alkoi Ante Rebić -show. Kroatialaishyökkääjä täräytti hattutempun 13 minuuttiin ja johdatti joukkueensa lopulta huimaan 7-0-voittoon.

Murskavoittonsa myötä Milan jatkaa sarjassa kolmantena ja on jälleen yhden askeleen lähempänä lunastaa paikan ensi kaudeksi Mestarien liigaan.