Edinson Cavani ja Manchester United ovat pääsemässä sopuun siitä, että hän jatkaa seurassa vielä ensi kaudella, kertoo BBC.

Uruguaylaiskärki liittyi Unitediin viime lokakuussa jätettyään Paris Saint-Germainin. Cavani, 34, solmi manchesterilaisten kanssa vuoden sopimuksen, joka sisältää jatko-option yhdestä kaudesta.

Viime viikkoina Cavania on viety huhuissa Argentiinan suurseuraan Boca Juniorsiin. Jopa Cavanin isä sanoi, että hänen poikansa lähtee todennäköisesti Englannista ja siirtyy Bocaan.

Cavani on puntaroinut vakavasti, haluaako hän jatkaa Manchesterissa, mutta Unitedin managerin Ole Gunnar Solskjærin suostuttelut ovat BBC:n mukaan tuottamassa tulosta.

Uruguaylaiskonkari pelasi viime torstaina kenties parhaan ottelunsa manchesterilaisten kanssa, kun United kaatoi AS Roman Eurooppa-liigan ensimmäisessä välierässä 6-2. Cavani teki kaksi maalia ja syötti kolme. Pelin jälkeen Solskjær ylisti häntä vuolaasti ja sanoi, että toivoo Cavanin jatkavan seurassa ensi kaudella.

– Hän tietää, mitä minä ajattelen. Hän tietää, että haluaisin ehdottomasti pitää hänet täällä.

– Toivottavasti näemme hänet täällä vielä ensi kaudella. Minä teen parhaani. Lupasin hänelle, että Old Trafford (Unitedin stadion) on ihan eri paikka, kun kannattajat pääsevät tänne.

Cavani on pelannut Manchester Unitedissa 33 ottelussa tehden niissä yhteensä 12 maalia ja syöttäen viisi.