Juventuksen päävalmentajaksi palannut Massimiliano Allegri haluaa, että seura solmii jatkosopimuksen argentiinalaishyökkääjä Paulo Dybalan kanssa, kertoo Goal.

Dybalan, 27, nykyinen diili päättyy ensi kauden jälkeen, ja Juventuksen on huhuttu olevan myyntiaikeissa, jottei se menettäisi häntä vuoden päästä ilmaiseksi.

[readmore from=Serie-A]

Allegri näkee Dybalan tärkeänä osana projektiaan, ja kaksikko on jo keskustellut argentiinalaistaiturin tulevaisuuden roolista.

Juventus ja Dybala neuvottelivat uudesta sopimuksesta jo alkuvuodesta mutta tuloksetta. Neuvotteluja ollaan kuitenkin jatkamassa lähipäivinä.

Päättynyt kausi oli Dybalalle vaikea ja loukkaantumisten sävyttämä. Häneltä jäi 21 ottelua väliin vammojen takia ja hän onnistui maalinteossa vain viidesti. Allegrin alaisuudessa hän on pelannut urallaan 182 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 78 maalia ja syöttänyt 25. He ovat voittaneet yhdessä yhdeksän pokaalia.

Allegri valmensi Juventusta viimeksi vuosina 2014-2019 ja oli sen jälkeen työttömänä, kunnes palasi tällä viikolla samaan pestiin potkut saaneen Andrea Pirlon tilalle.