Veikkausliiga
Haka – KTP
Perjantai 14.05. klo 18:30

Haka aloittelee toista Veikkausliigakauttaan ja kahden avaustappion jälkeen tunnelmat ovat Valkeakoskella hieman huolestuneita. KTP nousi Veikkausliigaan syksyllä ja satsaukset ovat olleet vähintäänkin maltillisia – samoin on menestysodotusten laita. Keskinäisestä ottelusta joukkueet tarvitsevat pisteitä.

Interiä vastaan Hakan esitys herätti lupauksia, ja lopussa tullut tappiomaali oli rankka päätös hyvälle ottelulle. Vaikka Teemu Tainion joukkue on vahvistunut talven aikana, ei se silti tule pääsemään kauden aikana helpolla. Kotiottelua ei aivan tyhjille katsomoille tarvitse pelata, sillä tämänhetkisten asetusten mukaan Tehtaan kentälle saa ottaa 50 katsojaa. Terveystilanne on paria pitkäaikaispotilasta lukuun ottamatta hyvä.

KTP lähtee lähes jokaiseen otteluun altavastaajana, ja niin on tilanne myös perjantaina. Argo Arbeiterin ryhmä toteuttaa Hakaakin vastaan tuttua kaavaa, ja luottaa matalaan blokkiin sekä vastahyökkäyksiin. Tällä taktiikalla on päästy maalipaikoille, mutta Honkaa vastaan Veikkausliigan taso tuli karulla tavalla ilmi – parannettava on paljon. KTP lähtee perjantain otteluun terveenä.

Lyö vetoa ottelusta:

Pisteet ovat siis perjantaina arvossaan. Paljon on kiinni Hakan kyvystä rakentaa paikkoja. Ottelun idea lähtee matalista maaliluvuista, sillä se on varmasti vieraiden tavoite. Mitä pitemmälle Hakan maalitilin avaaminen menee, sitä vaikeammaksi ottelu muodostuu. Vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,87.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO