Englannin maajoukkuekapteeni Harry Kanen päivät Tottenhamissa päättyvät sunnuntaina, mikäli se hänestä itsestään on kiinni. Hyökkääjä vahvisti lähtöhalunsa Gary Nevillen haastattelussa torstaina.

Se, pääseekö Kane todella vaihtamaan seuraa pokaalien toivossa, riippuu pitkälti Spurs-pomo Daniel Levystä. Tähän saakka puheenjohtaja on ollut asenteessaan järkähtämätön; maalitykki ei ole myytävänä.

Koska kyseessä on englantilaisittain massiivinen pelaajanimi, on selvää että tämän kaltaisiin haastatteluihin suhtaudutaan tarkkuudella. Daily Mail meni niinkin pitkälle, että palkkasi kehonkielen asiantuntijan tulkitsemaan haastatteluvideota.

– Saamme tässä kaksi keskenään ristiriitaista tarinaa, hänen kehonkielensä perusteella, Judi James sanoo.

– Hänen kasvonilmeensä, ja olkapäittensä liikkeet antavat vaikutelman välinpitämättömyydestä, ja hän tuntuu haluavan sanoa ettei hänen väleissään Levyyn tai hänen tulevaisuudessaan ylipäänsä ole mitään ongelmaa. Alaraajat taas viestivät tuskasta, ja kenties siitä että hän tuntee itsensä aliarvostetuksi.

James tulkitsee Kanen eleitä ammattitaitonsa pohjalta, ja sanoo näkevänsä tämän haluavan epätoivoisesti saavuttaa Lionel Messin tason, olevan kiukkuinen siitä, ettei ole voittanut pokaaleita, ja toisaalta valmis taistelemaan Levyn kanssa.