Ruotsi ja Suomi iskevät parhaillaan yhteen Tukholmassa EM-kisoihin valmistavassa harjoitusottelussa.

Ruotsi johtaa harjoitusottelua tauolla 1-0. Robin Quaison vastasi avausjakson ainoasta täysosumasta.

Janne Anderssonin Ruotsi oli Huuhkajien niskan päällä ensimmäisellä jaksolla. Huuhkajien pallollinen peli jätti toivomisen varaa, sillä Markku Kanervan suojatit eivät kyenneet luomaan vaarallisia maalipaikkoja.

Varamiehisellä kokoonpanolla Ruotsin kimppuun lähtenyt Huuhkajat-ryhmä kärsi avausjaksolla etenkin useista harhasyötöistä, joiden myötä Ruotsi sai muutaman potentiaalisen maalipaikan.

Quaison vei Ruotsin johtoon 22. minuutilla. Mattias Svanberg syötti Quaisonin nokikkain Jesse Jorosen kanssa ja hyökkääjä iski pallon varmasti maaliin.

Ruotsi voitti ottelun 2-0.

Tämä artikkeli koskee pelin ensimmäistä puoliaikaa. Voit lukea otteluraportin TÄÄLTÄ.