Barcelonaa heinäkuusta 2019 edustanut Antoine Griezmann on taas siirtohuhujen vakionimiä. Ranskalaisen panos Kataloniassa ei oikeastaan koskaan ole ollut vastaavanlainen kuin tämän aiemmassa seurassa, Atlético Madridissa.

Keskiviikkona ilmoilla oli Atléticon taholta nopeasti kiistetty juoru, jossa Griezmannia vietiin takaisin Madridin punavalkoisiin vaihtokaupassa, jossa João Félix olisi puolestaan siirtynyt Barcelonaan.

Tuskin edellinen huhu ehti jäähtyä, kun seuraava on jo liikenteessä. Tällä kertaa 30-vuotiasta maailmanmestaria ollaan viemässä Juventukseen.

Katalonialaisen Sportin mukaan Barcelonan puheenjohtajaksi juuri uudelleen valittu Joan Laporta haluaa tehdä seuran edustusjoukkueessa suuren luokan remontin. Osaksi tätä on ehdotettu Griezmannista luopumista. Samaan aikaan puheet Cristiano Ronaldon seuranvaihdosta tulevana kesänä ovat edelleen pinnalla. Sportin mukaan Juventus harkitsee lainatarjouksen tekemistä Griezmannista, ja on valmis vastaamaan koko tämän palkasta lainan ajan.

Griezmannin sopimus Barcelonan kanssa on voimassa kesään 2024. Transfermarkt arvioi hänen hinnakseen tätä nykyä 60 miljoonaa euroa.