Julian Nagelsmann saapuu Bayern Münchenin päävalmentajaksi kesällä. Nagelsmann allekirjoitti Bayernin kanssa viisivuotisen sopimuksen.

Nagelsmann on tehnyt hienoa työtä Hoffenheimin ja RB Leipzigin peräsimessä. Ensi kaudella haaste on isompi, kun pesti käynnistyy Saksan suurimmassa seurassa.

Bayernin Lucas Hernández odottaa innolla Nagelsmannin saapumista.

– Hänellä on sama mentaliteetti kuin meillä pelaajillakin. Hänen tavoite on voittaa paljon pokaaleja. Tiedän, että kyseessä on hyvin nuori valmentaja, mutta hän on siitä huolimatta saanut joukkueensa pelaamaan maksimaalisella tasollaan. Toivottavasti hän onnistuu siinä täälläkin.

Nagelsmannia on pidetty varsin tiukkana valmentajana. Lucas muistutti pelanneensa Atléticon Diego Simeonen alaisuudessa pitkään, joten Nagelsmannin mahdollinen tiukka asenne ei ole Lucasille uusi kokemus. Simeone on kenties yksi Euroopan tiukimmista ja aggressiivisimmista valmentajista.

– Jos hän on tiukka valmentaja, niin siinä ei ole minulle mitään uutta. Pelasin Simeonen alaisuudessa vuosien ajan, joten mikään ei voi enää shokeerata minua, Lucas nauroi Bildin haastattelussa.

Lähde: AS