Valioliigan suurseuroihin lukeutuvan Arsenalin kausi on ollut kaikkea muuta kuin onnistunut – kuten niin moni edellinenkin.

Tykkimiehet on Valioliigassa vasta sijalla yhdeksän ja eilen torstaina joukkue putosi Eurooppa-liigasta hävittyään Villarrealille välierissä yhteismaalein 2-1. Surkeasti sujuneen kauden johdosta Arsenal on jäämässä kokonaan ilman europelipaikkaa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1996. Samalla täyteen tulee jo viides kausi putkeen, kun Arsenalia ei nähdä Mestarien liigassa.

– Ymmärrän (fanien) huolet, koska kun olet poissa Mestarien liigasta viisi vuotta, se ei ole enää tapaturma, se on trendi, Arsenalin manageri Mikel Arteta sanoi.

– On tosiseikkoja, jotka tukevat tätä suuntausta. On asioita, joita on muutettava, se on varmaa, koska kukaan ei aio hyväksyä sitä tässä jalkapalloseurassa. Minä en aio hyväksyä sitä eikä fanit aio hyväksyä sitä, joten meidän kaikkien on tehtävä asioita yhdessä saavuttaaksemme jotain hyvin erilaista.

[readmore from=Arsenal]

Arteta ei kuitenkaan suostunut paljastamaan, mitä asioita hän tarkoitti.

– Olen pahoillani, ne on asioita, joista en voi keskustella täällä. Meidän on analysoitava niitä joukkueen sisällä enemmän, ja olemme myös tehneet niin, Arteta lisäsi.

Artetan on väitetty olevan heikkojen tulosten myötä potku-uhan alla, mutta ESPN FC:n tietojen mukaan espanjalaisluotsilla on edelleen seurajohdon täysi tuki.

GOAL

@goal
Arsenal fans, what is your opinion of Mikel Arteta? 🤔