Suomen pääministeri Sanna Marin on paljastanut, mitä kotimaista jalkapallojoukkuetta hän kannattaa.

Veikkausliiga kutsui Marinin aiemmin tässä kuussa katsomaan jalkapallo-ottelua paikan päältä. Tarkoituksena on todistaa, että Veikkausliigan otteluihin voisi ottaa huoletta reilusti enemmän kannattajia kuin tällä hetkellä.

LUE MYÖS: Veikkausliiga kutsuu pääministeri Marinin terveysturvalliseen jalkapallo-otteluun: ”Jalkapallo on parasta paikan päällä – ja myös turvallista”

Kutsuun myöntävästi vastannut Marin ei ole toistaiseksi vieraillut missään Veikkausliigan ottelussa, jotka ovat pelattu viime viikkoina hyvin rajallisten katsojamäärien edessä.

Kun pääministeri päättää viimein saapua vapaasti valittavaan otteluunsa, voidaan hänen odottaa suuntaavan kohti Tamperetta.

Marin paljasti nimittäin Ylen All Points North -podcastissa, että hänen lempiseuransa niin jalkapallossa kuin jääkiekossakin on Ilves.

[readmore from=Veikkausliiga]

– No totta kai Ilves, vastasi Marin kysyttäessä hänen suosikkijoukkueestaan.

– Ilves on lempiseurani sekä jääkiekon että jalkapallon puolella, joten kannatamme Ilvestä.

Kysymyksen Marinille välitti podcastryhmä Finnish Football Show, johon kuuluu myös Twitteristä tuttu Escape To Suomi.

Marin, joka opiskeli Tampereen yliopistossa hallintotieteiden maisteriksi, jakoi haastattelupätkän myös omalla Instagram-tilillään.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Finnish Football Show 🇫🇮⚽️

@FinnishFtblShow

Finnish Football Show 🇫🇮⚽️

@FinnishFtblShow
Which football team does Finnish Prime Minister @MarinSanna support? ETS asks the big questions on the latest YLE APN podcast (thank you @EganRichardson for asking).
And she happily shared it on her Instagram stories 👍🇫🇮 #ilves