AS Roma yrittää etsiä tapoja, jolla se saisi hankittua Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazardin ensi kaudeksi lainalle, kertoo Calciomercato.

Italialaislähteen mukaan Roman seurajohto pyrkii järjestämään tapaamisen uuden päävalmentajansa José Mourinhon ja Hazardin välille.

Mourinho ja Hazard työskentelivät yhdessä Chelseassa vuosina 2013-15. Kaksikon välit ovat läheiset ja Hazard on aiemmin sanonut haluavansa vielä työskennellä Mourinhon kanssa.

– Haluaisin työskennellä uudelleen Moun kanssa. Tunsin syyllisyyttä hänen potkuistaan Chelseassa, Hazard sanoi muutama vuosi takaperin.

30-vuotias Hazard on ollut kuin varjo itsestään Real Madridissa. Vast’ikään päättyneellä kaudella hän teki vain neljä maalia 21 pelaamassaan ottelussaan.

Viime päivien aikana on pyörinyt huhuja myös Hazardin paluusta Chelseaan, mutta Real Madridin kerrotaan suosivan mielummin lainasopimusta kuin pysyvää siirtoa.

Futmais | Menino Fut

@futtmais
José Mourinho pediu à Roma a contratação de Eden Hazard, que está em má fase no Real Madrid. O vínculo seria por empréstimo, com o salário dividido.

🗞️ Calciomercato