Huuhkajat hävisi lauantaina Ruotsin vieraana 0-2 ystävyysottelussa.

EM-kisojen alla yksi isoista kysymyksistä on ollut Suomen kapteenin, keskikenttäpelaaja Tim Sparvin polven kunto. Sparv loukkasi polvensa maaliskuussa, minkä jälkeen polvi operoitiin.

Lauantaina hän pelasi Suomen avauksessa Ruotsia vastaan ja tuli ensimmäisen puoliajan jälkeen vaihtoon. Ottelun jälkeen Sparv kertoi V Sportin haastattelussa, että jalka tuntui toimivan hyvin.

– Tappio harmittaa aina, mutta totta kai mä olen tosi tyytyväinen, että kroppa tuntuu hyvältä. Polvi kesti 45 minsaa, tästä on hyvä jatkaa.

– Mä olen valmis edustamaan Suomea EM-kisoissa, ja kroppa tuntuu hyvältä. [Olen] tosi iloinen, että pelasin tänään. Polvi kesti sen 45 minsaa. Nyt vaan lisää treeniä ja lisää pelejä, niin kyllä se siitä.

– Henkisesti tämä oli tärkeä ottelu minulle. Mä sain just sen vastauksen mitä halusin, että nyt mä voin just treenata ja pelata vähän enemmän. Kyllä mä uskon, että me nähdään just sitä Timiä mitä me haluamme EM-kisoissa. Pelillisesti voin vielä totta kai parantaa, mutta tänään tärkein juttu oli se, että polvi kesti. Hyvä viikko on ollut.