Karim Benzema, 33, teki paluun Ranskan maajoukkueeseen kuuden vuoden tauon jälkeen. Uutiset otettiin vastaan ison kohun saattelemana, ja hänen ensimmäiseen otteluunsa asetettiin korkeita odotuksia. Keskiviikkoillan ”debyytti” Walesia vastaan jäi kuitenkin torsoksi, jonka Benzema halunnee mahdollisimman pian unohtaa.

Paitsi että maalit jäivät odottamaan itseään, Benzemalle tarjottiin upea tilaisuus niiden tekemiseen 26. minuutilla, kun Ranskalle tuomittiin rangaistuspotku. Benzeman laukaus oli edellisessä tilanteessa kimmonnut Neco Williamsin, 20, käteen. Kovaksi onneksi Danny Ward, 27, aavisti maalissa ranskalaisen aikeet ja venyi torjuntaan. Benzema on nyt hukannut kolme viimeisintä pilkkuaan Ranskan paidassa.

Williamsin punaisen kortin seurauksena Ranska sai kuitenkin lisättyä painetta ja meni pian 2–0-johtoon. Varsinkin Antoine Griezmannin, 30, tekemä maali on herättänyt ihastusta komeudellaan.

ESPN FC

@ESPNFC
Beautiful link-up play between Mbappe and Griezmann for this goal 😍

Benzeman ilta kääntyi kuitenkin vielä huonompaan suuntaan, kun hän kiskaisi pallon tolppaan 79. minuutilla. Tälläkin pilvellä oli tosin hopeareunuksensa, sillä siitä tulleen reboundin ansiosta pääsi Ousmane Dembélé, 24, vaihteeksi maalien makuun. Ranska voitti ottelun lopulta helposti 3–0 eikä ainakaan heikentänyt asemiaan EM-kisojen ennakkosuosikkina.

Niin Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps kuin Benzema itsekin olivat verrattain tyytyväisiä Lyonissa syntyneen hyökkääjän otteisiin yleisellä tasolla.

– Karim oli epäonninen mutta samalla erittäin läsnä koko ajan, Deschamps totesi.

– Minusta tuntui hyvältä koko ottelun ajan. Se on hyvä merkki tulevaisuutta ajatellen, kertasi puolestaan Benzema tuntemuksiaan.