Viime kausi oli PSG:lle pettymys. Se pääsi jälleen Mestarien liigassa niin lähelle mutta niin kauas unelmiensa täyttymistä, kun se putosi välierissä Manchester Citylle. Vielä nolompaa oli, että kauden seurassa aloittanut valmentaja Thomas Tuchel voitti kuninkuuskilpailun Chelsean kanssa, ja pariisilaisseura jäi Ligue 1:ssäkin kakkoseksi Lillen taakse.

Qatarilaisomisteinen seura on mitä ilmeisimmin panemassa pelaajistoaan uusiksi kesän aikana. La Gazzetta dello Sport Italiasta tietää kertoa, että PSG:n tämänhetkinen prioriteetti on saada Kylian Mbappén, 22, allekirjoitus jatkosopimustarjoukseen.

Niinkin rikkaan seuran kuin PSG:n pitää silti saada myös jostain rahaa. Se tarvitsee 80 miljoonaa euroa ja on tätä tarkoitusta varten asettanut myyntiin tiettävästi muun muassa Mauro Icardin, 28, Leandro Paredesin, 26, Pablo Sarabian, 29, ja Layvin Kurzawan, 28. Icardin myynti on haastavaa hänen kymmenen miljoonan euron suuruisen palkkansa takia.

Mediatietojen mukaan PSG:llä on jo selviä ajatuksia, mihin se aikoo saamansa tuotot sijoittaa. Seura on yhdistetty varsinkin Gianluigi Donnarummaan, 22, joka valinnee uuden osoitteensa PSG:n, Barcelonan ja Juventuksen väliltä. Lisäksi PSG:n on sanottu olevan kiinnostunut Arthurista, 24, Achraf Hakimista, 22, Theo Hernándezista, 23, ja Cristiano Ronaldosta, 36.

Mbappé-tilanne menee kuitenkin kaiken muun edelle ja on agendalla ensimmäisenä. Esimerkiksi Ronaldo ei todennäköisesti PSG:hen tule, jos Mbappé saadaan houkuteltua uuden kontrahdin alle. La Gazzetta dello Sport nostaakin esiin keskiviikkona julkaistun Esquiren haastattelun, jossa Mbappé sanoo, että hänen ”velvollisuutensa on Ranskan lippulaivapelaajana auttaa [kansallista] liigaa kasvamaan”.

Neuvottelujen keskellä PSG yrittää säästää rahaa vähentääkseen tappioitaan. Se ei maksa kausikohtaisia bonuksia. Sen sijaan se leikkaa menojaan kaikilla osa-alueilla 30 prosentilla. Silti sen tulos on jäämässä sata miljoonaa euroa miinukselle.