Suomen alle 21-vuotiaiden miesten maajoukkue, Pikkuhuuhkajat, kärsi tiistaina 0-4-tappion Slovakian vieraana Nitrassa.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Näillä herroilla Slovakian kimppuun! Kello 15:00 alkava ottelu näkyy suorana Yle Areenassa - oi Suomi on! 🇸🇰🇫🇮

#SVKFIN #Pikkuhuuhkajat

palloliitto.fi/jalkapallouuti…

Peli oli taputeltu ensimmäisen jakson jälkeen, sillä ottelu oli jo tauolle mentäessä loppulukemissaan.

Slovakian avausmaali syntyi 10. minuutilla, kun Matej Trusa pelasi näyttävän sommitelman jälkeen pallon maalin edustalle Roland Galčíkille, joka vei kotijoukkueen johtoon.

Toinen maali nähtiin vajaa vartti myöhemmin. Suomi menetti pallon Slovakian puoliskolla ja isännät toimittivat pelivälineen vauhdilla linjan taakse Adrián Kaprálikille, joka eteni boksiin ja viimeisteli alakulmaan.

Seuraava osuma syntyi reilun puolen tunnin kohdalla. Mikael Alménin purku pään kanssa epäonnistui Suomen rangaistusalueella, ja Kaprálik keskitti kuulan Trusalle, joka puski Slovakian kolmen maalin karkumatkalle.

Viimeinen maali nähtiin vain hetkeä myöhemmin. Ján Bernát sai pallon sivurajaheitosta, eteni löysästi puolustaneiden suomalaisten ohi päätyrajalle ja keskitti pelivälineen Kaprálikille, joka pääsi viimeistelemään pilkun kohdalta.

Vuoden ensimmäisessä maaottelussaan Suomen alle 21-vuotiaat hävisivät viime viikolla Ruotsille 0-2. Pikkuhuuhkajien seuraavat ottelut pelataan syyskuussa, jolloin joukkue aloittaa EM-karsintaurakkansa Virossa.