Tästä Cristiano Ronaldo ja Toni Kroos puhuivat, kun he yrittivät peittää suunsa EM-kisoissa

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kannattajat saivat palata taas ajassa taaksepäin, kun Toni Kroos, 31, ja Cristiano Ronaldo, 36, vaihtoivat kameroiden edessä ajatuksiaan EM-kentillä. Tämä tapahtui lauantaina Portugalin ja Saksan välisen ottelun jälkeen. Ottelu päättyi Saksan suvereeniin 4–2-voittoon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Ronaldo peitti suunsa keskustelun aikana, etteivät huuliltalukijat saisi selville keskustelun sisältöä. Kroos on nyt kuitenkin paljastanut pääpiirteittäin, mistä tuokion aikana puhuttiin.

– Pelasin Ronaldon kanssa neljä vuotta. Enkä liioittele, kun sanon, että saan kiittää häntä suurimmista saavutuksistani, saksalainen totesi ”Einfach mal Luppenissa”, podcastissa, jota hän pitää yllä veljensä Felixin kanssa.

– Istuimme pukuhuoneessa vierekkäin läpi tuon ajanjakson ja olin nyt iloinen tavatessani hänet uudelleen. Emme ole nähneet toisiamme pitkään aikaan, [koska] Real ei ole pelannut Juventusta vastaan.

– Puhuimme hieman [päättyneestä] ottelusta ja tulevista peleistä. Toivon heille kaikkea hyvää. Toivottavasti he pääsevät seuraavalle kierrokselle, kuten mekin.

– Kysyin myös, miten Italia on sopinut hänelle, koska hän on ollut siellä kolme vuotta, Kroos lisäsi.

Voidaan otaksua, että Ronaldolla saattoi olla hyvä syy salata sanomisensa. Hän on ollut yhtä mittaa siirtohuhuissa, koska toimittajat arvelevat hänen haluavan pois Juventuksesta. Sopimusta on jäljellä vielä yksi kausi.

Ronaldo on voittanut Italiassa kaksi kertaa Serie A:n sekä kertaalleen Italian cupin ja supercupin. Maaleja hän on takonut 101 kappaletta 133 otteluun.

Neljässä vuodessa Kroos ja Ronaldo saavuttivat Real Madridissa kaiken. He pokkasivat kolme kertaa peräkkäin Mestarien liigan 2016–18. Kausina 2016–17 ja 2017–18 madridilaisseura haali yhteensä kahdeksan pyttyä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

ÄLÄ MISSAA HETKEÄKÄÄN: EM-kisojen LIVE-seurantaan TÄSTÄ!