Paris Saint-Germain ei ole varsinaisesti tunnettu matalasta profiilista pelaajahankintojensa suhteen. Tänä kesänä tulossa ei (ehkä) ole Lionel Messiä tai Cristiano Ronaldoa, vaikkeivät uusimmatkaan värväykset aivan halpoja tai vailla meriittejä ole.

Seura, jonka palveluksessa on jo nimiä kuten Kylian Mbappé, Neymar, Marco Verratti ja Ángel Di María, rakentaa nyt hurjaa ryhmää muun Euroopan pään menoksi.

Viimeisimpänä julkistuksenaan pariisilaiset esittelivät torstaina toppari Sergio Ramosin. Yksi oman pelipaikkansa suurimmista ikoneista siirtyy PSG:n miehistöön kypsässä 35 vuoden iässä. Real Madrid -legendan vastapainoksi seura on värvännyt alkertaan nuorta voimaa, laitapakki/wingback Achraf Hakimin, ja maalivahti Gianluigi Donnarumman muodossa. Viimeksi mainitun siirtoa ei ole vielä virallisesti julkistettu, mutta asia lienee täysin valmiiksi sovittu – kenties nuoren veskarin annetaan vain keskittyä rauhassa EM-loppuotteluun Italian veräjällä.

Squawka Live

@Squawka_Live
✍️ Georginio Wijnaldum
✍️ Achraf Hakimi
✍️ Sergio Ramos
⏳ Gianluigi Donnarumma

Rate PSG's transfer window so far. 🤔

PSG:n maanläheisempiin värväyksiin kuuluu Liverpool-sopimuksestaan vapautunut Georginio Wijnaldum. Erittäin kokenut keskikenttäpelaaja esiintyi EM-turnauksen alussa varsin hyvin edukseen, eivätkä viime ajat Mersesysidellakaan huonoja olleet.

Ranskalaisjätti näyttää siis kasaavan nyt joukkuetta, joka saattaisi viimein tuoda sille isompiakin pyttyjä.