Helmarien kapteeni ja luotettava maalivahti Tinja-Riikka Korpela jatkaa pelejään uudessa, toistaiseksi tuntemattomassa seurassa. Everton, jossa Korpela vietti kaksi kautta, tiedotti muutama päivä sitten, ettei Korpelan sopimusta jatketa.

– Kiitos ja näkemiin, Everton. Olen niin iloinen, että päätin liittyä tähän ihmisten seuraan kaksi vuotta sitten. Nyt on on uuden haasteen aika jossain muualla. Isot kiitokset kaikille Evertonin joukkuetovereille, managerille ja valmentajille, fysioille ja muille taustajoukoille ja tietysti faneille! Kaikkea hyvää, Korpela kirjoitti jäähyväisviestinään Twitterissä.

tinja-riikka korpela

@tinnikorpela
Thank you and good bye @EvertonWomen❣️
So happy that I decided to join this People's Club two years ago. 💙
Now it's time for a new challenge somewhere else.
Big Thanks to all Everton teammates, manager & coaches, physios & other staff and of course the fans!
All the best! 👋😘

Korpela siirtyi liverpoolilaisseuraan kesällä 2019. Hän pelasi kahden kauden aikana kaikkiaan 17 sarjaottelua. Päättyneellä kaudella Korpelan peliaika oli enimmäkseen niukkaa, sillä Englannin maajoukkuerinkiin kuuluva lupaava Sandy MacIver, 23, vei valtaosan peliajasta.

Oululaislähtöinen Korpela on pelannut ulkomailla vuodesta 2010 lähtien. Hän on edustanut norjalaisia Kolbotnia ja Lillestrømiä, ruotsalaista Tyresötä, Bayern Müncheniä, norjalaista Vålerengaa ja viimeksi siis Evertonia. A-maaotteluita 35-vuotias Korpela on pelannut lähes sata.