Suomalainen jalkapallo sai eilen tiistaina hyvää mainosta, kun montenegrolainen Budućnost Podgorica kaatui vieraissa 4–0 ja yhteismaaleissa 7–1. Pelin kulku oli hyvin selvä: Budućnost yritti painostaa, mutta HJK iski terävästi vastaan ja kävi tekaisemassa ottelun maalit.

Ensimmäisellä jaksolla HJK laukoi kolmesti ja saattoi pallon maalin yhtä monesti. Budućnost yritti maalintekoa Gradski Stadionilla ainakin 17 kertaa.

– Vakuuttava 4-0 voitto. Tiesimme, että vastustaja panee kaiken höngän päälle pelin alkuun ja saa katsojat mukaan. Vastasimme siihen parilla pitkällä hyökkäyksellä ja sen jälkeen pallo maaliin, totesi Klubin päävalmentaja Toni Koskela pelin jälkeen.

Seuran julkaisemassa raportissa Koskela muistutti, ettei Budućnostin maaliodottama kasvanut merkittävästi, vaikka yrityksiä olikin enemmän kuin tarpeeksi.

[readmore from=HJK]

– Vastustaja hyökkäsi vaarallisesti. Heillä on sellaisia yksittäisiä pelaajia, jotka pystyvät luomaan uhkaa ja vaikeuksia, mutta meillä on muut pelinvaiheet paremmassa balanssissa.

– Vastustajalle ei tullut vastahyökkäyksiä, vastustajalle ei tullut kuin pari puskua erikoistilanteista ja boksin ulkopuolelta lähteviä laukauksia.

Joukkueen pukuhuoneessa saavutetusta jatkopaikasta otettiin kaikki irti. Ensi keskiviikon ottelua Ruotsin suurseuraa Malmö FF:ää vastaan odotetaan ”Sweet Carolinen” tahdissa.

Neil Diamond kirjoitti kappaleen 50 vuotta sitten. Sen jälkeen sitä on kuultu erilaisissa urheilutapahtumissa. Viimeisin ja näkyvin esimerkki tästä tuli kesän EM-turnauksessa, jossa englantilaisfanit hoilasivat pelaajilleen sävelmän sanoja.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

田中亜土夢

@atomini98
チャンピオンズリーグ予選1回戦トータル7-1!
次は来週の水曜日アウェイでマルモ🇸🇪と対戦!
@hjkhelsinki