Lionel Messi, 34, joutui valtavan väkijoukon ahdistelemaksi poistuessaan miamilaisesta ravintolasta torstaina. Uskomatonta, millaista voi joidenkin ihmisten elämä olla.

Henkivartijoiden oli pakko raivata Messille väylä lihamuurin läpi, jotta tämä pääsi autolleen. Fani toisensa jälkeen tunkeutui kaikilla voimillaan argentiinalaiseen kiinni. Tätä yritettiiin väkisin saada mukaan selfieihin, ja häntä haluttiin koskettaa.

Seurauksena oli se, että Messissä oli jatkuvasti kiinni mitä erilaisimpia käsiä, jotka tempoivat häntä alas, ylös ja sivuille.

Messi yritti vetäytyä tilanteesta. Hän oli pukenut ylleen kasvomaskin, mutta käytännössä yhdelläkään lähentelijällä ei tätä suoravarustetta ollut käytössä.

Kalabaliikista huolimatta Cafe Ragazzin omistaja, laulaja Ricardo Montaner hehkui Twitterissä tyytyväisyyttään Messin tekemästä syöttölän valinnasta:

– Kiitos rakas Leo (Messin lempinimi) siitä, että sallit meidän kunnioittaa sinua.

Messi viettää tällä hetkellä lomaansa yhdessä vaimonsa ja kolmen poikansa kanssa. Hänen odotetaan allekirjoittavan uuden jatkosopimuksen Barcelonaan vapaapäiviensä aikana. Hän on lehtitietojen mukaan suostunut alentamaan palkkansa 50 prosentilla.

Miamissa asuu noin neljätuhatta argentiinalaista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

B/R Football

@brfootball
Look at the crowd surrounding Messi while he's on vacation in Miami 😳

(🎥: @TNTSportsAR)

LUE MYÖS: