Erling Braut Hålandin sopimus Borussia Dortmundin kanssa päättyy kesällä 2024.

Hyvin todennäköisesti Jadon Sanchon Manchester Unitediin myyvä Dortmund ei halua missään nimessä luopua Hålandista tänä kesänä.

20-vuotiaan hyökkääjän sopimuksessa aktivoituu tiettävästi ensi kesänä noin 75 miljoonan euron ulosostopykälä. Dortmund on halukas pitämään norjalaiskärjen miehistössään ensi kaudella siitä huolimatta.

The Transfer Window -podcastin Ian McGarryn mukaan Håland haluaa siirtyä Chelseaan ennen kuin ensi kausi ehtii alkaa. McGarryn mukaan Hålandin agentti Mino Raiola haluaa asettaa ulosostopykälän asiakkaansa seuraavaan sopimukseen uudessa seurassaan, eikä Chelsea ole halukas sellaiseen järjestelyyn.

– Håland haluaa siirtyä Chelseaan ennen ensi kauden alkua. Raiolan ja Chelsean on päästävä yhteisymmärrykseen ulosostopykälästä. Raiola haluaa asettaa ulosostopykälän Hålandin sopimukseen, jotta hän voisi siirtyä tulevaisuudessa muualle. Lisäksi Raiola haluaa korvauksen siirrosta. Chelsea ei halua pelaajilleen ulosostopykäliä. Ne ovat normaaleja La Ligassa ja Serie A:ssa, joskus myös Bundesliigassa, McGarry totesi.

Håland on pelannut Dortmundissa puolentoista vuoden ajan. 59 ottelussa on syntynyt 57 maalia.

Lähde: AS