Osa Arsenalin kannattajista on saanut tarpeeksi joukkueen managerista Mikel Artetasta.

Tykkimiehet on aloittanut kautensa Valioliigassa kahdella tappiolla tekemättä maaliakaan. Ensin sarjanousija Brentford oli vahvempi maalein 2-0 ja seuraavaksi Arsenal hävisi Chelsealle samoin lukemin.

Chelsea-ottelun jälkeen joukko Arsenalin kannattajia kerääntyi stadionilta poistuneen Artetan auton ympärille ja kuvasi häntä puhelimillaan. Sosiaalisessa mediassa levinneellä videolla kuuluu, kuinka ainakin yksi kannattaja kehottaa Artetaa lähtemään seurasta. Chelsea vastaan Arsenalin fanit buuasivat joukkueelleen tauolle mentäessä, kun ottelu oli jo loppulukemissaan.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ. Artikkeli jatkuu videon alla.

The Telegraph kertoo, että Arsenal odottaa Artetalta parempia tuloksia seuraavien viiden pelin aikana. Muutoin espanjalaismanageria odottaa totinen taistelu työpaikastaan.

Arteta vetosi Chelsea-tappion jälkeen siihen, että Arsenalilta puuttui useita pelaajia. Hän myös lupasi, että esitykset ja tulokset paranevat, kunhan loukkaantuneet pelaajat ja uudet vahvistukset pääsevät täyteen vauhtiin.

Telegraphin mukaan Arsenalin seurajohto on suhtautunut haasteelliseen pelaajatilanteeseen ymmärtäväisesti.

Arteta siirtyi Arsenalin manageriksi joulukuussa 2019 Manchester Cityn apuvalmentajan paikalta. Hän on luotsannut Tykkimiehiä 88 ottelussa, joista joukkue on voittanut 47 ja hävinnyt 25. Ensimmäisellä kaudellaan Arteta voitti FA Cupin Arsenalin kanssa.