Paris Saint-Germainin argentiinalaislaituri Ángel Di María, 33, myöntää, että hänen maanmiehensä Sergio Agüero on kuin maansa myynyt. Syynä Agüeron alakuloon on Lionel Messin yllättävä siirto PSG:hen. Mahdollisuus pelata Messin rinnalla sai Agüeron tulemaan Barcelonaan kesäkuun alussa.

– ”Kun” (Agüeron lempinimi) haluaa tappaa itsensä, mutta minkäs teet, totesi Di María TyC Sportsin haastattelussa naurun kera.

– Pahinta on, että hän loukkaantui jälleen eikä pysty pelaamaan viikkoihin. Se on kaikkein surullisinta.

Juventuksen Cristiano Ronaldoa, 36, uumoiltiin lehtien palstoilla PSG:n sinipunaiseen sotisopaan aiemmin tänä kesänä. Pelaavan legendan nykyistä, kallista sopimusta on kuitenkin vielä vuosi jäljellä. Messin PSG sai kiinnitettyä ilmaiseksi ilman siirtokorvausta.

Di María ja Ronaldo jakoivat saman pukuhuoneen Real Madridissa 2010–14. Di María otaksuu, että Ronaldoa kaduttaa se, ettei hän voi pelata vielä ensi kaudella Parc des Princesillä, ainakaan kotiasussaan.

[readmore from=Ronaldo-Cristiano]

– Cristiano haluaa varmasti tappaa itsensä siitä hyvästä, ettei hän ole täällä [Pariisissa], huomautti Di María.

– Ei ole epäilystäkään, etteikö Cristiano haluaisi olla täällä, mutta [omistajat] kaappasivat Messin. Onneksi Messi on paljon parempi [kuin Ronaldo].

Messi ja Di María ovat läheisiä ystäviä keskenään. Tämän mukaan Messin kanssa on vaivatonta pelata.

– Jos juoksen, hän syöttää pallon minulle, ja se laskeutuu suoraan jalkoihini.

Di María kertasi haastattelussa kaikkia pelaajia, joiden kanssa hän on urallaan pelannut. Hänen mukaansa Messi on täysin ainutkertainen ja toisella tasolla verrattuna esimerkiksi Kylian Mbappéen.