HJK:lla on jo paikka Konferenssiliigan lohkovaiheesta takataskussa. Tänään torstaina se lähtee vielä jahtaamaan paikkaa Eurooppa-liigasta, kun se kohtaa Fenerbahçen Turkissa karsintojen viimeisen kierroksen ensimmäisessä osassa. Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n mukaan HJK lähtee otteluun 4–4–2-muodostelmalla.

Filip Valenčič ja Roope Riski pääsevät kiusaamaan Fenerbahçe-puolustajia heti alkuvihellyksestä. Etenkin Riski on ollut mainiolla pelipäällä eurokentillä. Maaleja hän on tehnyt jo seitsemän, vaikka otteluita on takana vasta kuusi.

Riku Riski, Jair, Tim Sparv ja laituri Santeri Hostikka on merkitty keskikentälle. Sparv ja Hostikka ovat olleet vasta kerran aiemmin HJK:n avauskokoonpanossa. Tämä tapahtui neljä päivää sitten Veikkausliigassa IFK Mariehamnia vastaan. 1–0-voittoon päättynyt ottelu oli Klubilta kokonaisuutena katsoen vaatimaton.

Lue myös: HJK ja KuPS pelaavat eurokentillä – Viasat kaappasi lähetysoikeuksia veikkausliigajoukkueiden ratkaisupeleihin

Luis Carlos Murrillo, Daniel O’Shaughnessy, Valtteri Moren ja Janne Saksela pyrkivät pitämään huolen siitä, ettei omissa soi.

Helsinkiläisten maalia vahtii tietenkin ruotsalainen Jakob Tånnander.

Fenerbahçen avauskokoonpanossa nähdään Mesut Özil, 32. Kesän 2014 maailmanmestarin näkemistä odotetaan jo Töölössäkin. Viikonlopun sarja-avauksessa Turkissa Özil viimeisteli ottelun ainokaisen Adana Demirsporia vastaan.

Özil nimettiin Saksan vuoden jalkapalloilijaksi viisi kertaa peräkkäin vuosina 2011–16.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Fenerbahçe English

@Fenerbahce_EN
Team news is in! 🟡🔵

#FBvHJK