Paris Saint-Germainin supertähti Kylian Mbappén sopimus päättyy ensi kesänä, ja hyökkääjä on yhdistetty siirtohuhuissa jo pitkään Real Madridiin.

Lionel Messin saapuminen PSG:n tähtisikermään tänä kesänä ei ainakaan laannuttanut siirtohuhuja, sillä Mbappé haluaisi tiettävästi olla ykköstähti niin maa- kuin seurajoukkueessaankin. Enää se ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä kuusi kertaa maailman parhaaksi pelaajaksi valittu Messi tulee takuulla varastamaan suurimmat otsikot.

PSG:n toinen argentiinalaistähti, Ángel Di María kuitenkin uskoo, että Mbappé jatkaa uraansa Pariisissa. Hänen mukaansa ranskalaishyökkääjä ei voi löytää itselleen parempaa joukkuetta.

– Mbappe? Luulen, että hän jää, Di María kertoi ESPN:lle.

[readmore from=PSG]

– On selvää, että hän on pelaaja, jota kaikki suuret joukkueet haluavat, mutta hän on nyt PSG:ssä enkä usko, että hän aikoo lähteä. En usko, että hän löytää parempaa joukkuetta mistään.

Di María otti kantaa myös Messin siirtoon. Maajoukkuekaverin saapuminen PSG:hen oli hänelle unelmien täyttymys.

– Olen enemmän kuin onnellinen. Kaikki mistä unelmoin tapahtui yhdessä kuukaudessa; Copa Américan voittaminen ja Leon kanssa samassa seurajoukkueessa pelaaminen. Sitä olen aina halunnut, Di María jatkoi.