Tyhjätaskuilla ei ole varaa Fiorentinan Dušan Vlahovićiin, 21. Il Corriere dello Sportin mukaan Atlético Madrid on sopinut 70 miljoonan euron suuruisesta siirtokorvauksesta italialaisen seuran johtokunnan kanssa. Vlahović haluaa jatkaa uraansa LaLigan hallitsevassa mestarijoukkueessa.

Lehtien palstoilla Vlahovićia on tyrkitty milloin mihinkin suurseuraan: Liverpooliin, Tottenhamiin, Internazionaleen ja niin edelleen. Sky Italia tiesi kertoa sunnuntaina, että Fiorentina oli jo kertaalleen hylännyt Atletin 60 miljoonan euron tarjouksen.

[readmore from=Vlahovic-Dusan]

CdS kertoo, että madridilaisseura on nyt päässyt sopimaan henkilökohtaisista ehdoista ja palkkioista Vlahovićin agentin kanssa. Siirron toteutuminen riippuu enää Fiorentinan amerikanitalialaisen omistajan Rocco Commisson tahdosta.

Commisso palasi Italiaan tiistaiaamuna keskustellakseen hänelle esitetystä tarjouksesta. Periaatteessa Commisso ei suhtaudu järin avoimesti ehdotuksiin, vaan hän haluaisi pitää serbialaisen hyökkääjän Firenzessä. Vlahović latoi viime sesongilla 21 maalia Serie A:ssa ja koppasi vuoden parhaan nuoren pelaajan palkinnon.

Hän aloitti kautensa 2021–22 neljä päivää sitten tekemällä kaksi maalia Sauli Väisäsen edustaman Cosenzan verkkoon Italian cupissa. Pääsarjakausi Fiorentinalla alkaa sunnuntaina, kun se kohtaa José Mourinhon luotsaaman AS Roman.