Veikkausliigassa viidentenä oleva SJK tiedottaa kotisivuillaan, että ensi lauantain 14.8. sarjaottelu SJK-FC Honka on jouduttu siirtämään. Ottelun uutta ajankohtaa ei ole päätetty.

Ottelusiirto johtuu karanteenimääräyksistä, jonka viranomaiset ovat asettaneet osalle SJK:n joukkuetta.

Seuran reservijoukkue SJK Akatemia pelaa sen sijaan ensi sunnuntaina normaalin suunnitelman mukaisesti Kakkosen C-lohkon kotiottelunsa GBK:ta vastaan.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
‼️ Lauantaille merkitty SJK – FC Honka on siirretty myöhempään ajankohtaan. Syynä siirrolle on osaa SJK:n joukkuetta koskevat viranomaisten asettamat karanteenimääräykset.

Uudesta ajankohdasta päätetään ja tiedotetaan myöhemmin.

👉 sjk.fi/uutiset/veikka…

#SJKfi #Veikkausliiga

Koronapandemiasta johtuva ottelusiirto on SJK:lle elokuussa jo toinen. Aiemmin jouduttiin siirtämään 6.8. ohjelmassa ollut HIFK-SJK -peli, tuolloin kotijoukkueessa ilmenneen koronatartunnan vuoksi.

SJK pelasi edellisen kilpailullisen ottelunsa 31.7. HJK:ta vastaan. Honka-pelin siirryttyä sen kalenterissa seuraavana otteluna on 21.8. pelattava vieraspeli KTP:tä vastaan, joten SJK:lle tulee kolmen viikon pelitauko.

Nähtäväksi jää, kuinka hyvät paikat kahdelle siirretylle ottelulle kalenterista löydetään. Veikkausliigan runkosarjan on määrä päättyä sunnuntaina 26. syyskuuta, mutta väliin mahtuu myös syyskuun maaottelutauko.