Italian suurseura Juventus on kiinnostunut Real Madridissa pelaavasta Eden Hazardista, kerrotaan Marcan ja Sky Sport Italian artikkeleissa.

Juventus etsii korvaajaa Cristiano Ronaldolle, joka lähtee täksi kaudeksi Glazerin perheen omistamaan Manchester Unitediin. United solmi 36-vuotiaan Ronaldon kanssa kahden vuoden mittaisen sopimuksen. (Glazerit omistavat myös NFL-organisaatio Tampa Bay Buccaneersin, joka hankki vuonna 2020 Tom Bradyn, eli tällainen toimintatapa ei ole heille vierasta.)

Real Madrid haluaa vetää Hazardin nimen yli palkkavihostaan. Lainasiirto ei olisi Realille optimaalinen ratkaisu, mutta tiettävästi tyhjää parempi. Hazard on nykyisessä seurassaan tarpeettoman ylellinen kuluerä varsinkin, jos Kylian Mbappé, 22, tulee Los Blancosiin Paris Saint-Germainista.

Hazardin siirto on toistaiseksi vasta huhu muiden joukossa, mutta hänen seuravaihtonsa vaikuttaisi järkevältä kaikkien kolme osapuolen kannalta. Kaksi edellistä kautta Hazard on pelannut Realissa, mutta loukkaantumishuolet ovat estäneet häntä saavuttamasta täyttä potentiaaliaan Santiago Bernabéulla.

Hazard tuli aikoinaan Real Madridiin Ronaldon pelipaikalle, ja hänen pelinumerokseen rekisteröitiin seitsemän eli sama numero kuin Ronaldolla oli ollut.