PSG:n sunnuntain sarjaottelussa Reimsiä vastaan päähuomio kiinnittyi Lionel Messin debyyttiin PSG-paidassa. Messi pelasi puolisen tuntia, ja tällä kertaa ilman sen suurempia mainetekoja.

Pääosiin ottelussa nousi Kylian Mbappé, joka teki ottelun molemmat maalit 2-0-voitossa. Mbappé myös pelasi täydet 90 minuuttia. Iltapuhde oli omiaan vaientamaan spekulaatioita siitä, että hyökkääjä vielä siirtyisi Real Madridiin siirtoikkunan kahden viimeisen päivän aikana.

Näin Mbappén huhuja kommentoi pelin jälkeen PSG:n valmentaja Mauricio Pochettino:

– Mbappé on meidän pelaajamme. Tunnette kuitenkin tämän bisneksen. Se on täynnä huhuja.

– Puheenjohtajamme ja johtajamme ovat hyvin selkeitä. Hän on täällä meidän kanssamme, ja me olemme tyytyväisiä häneen. Hän on tärkeä pelaaja, ja on lahja, että hän pelaa meillä.

Myös kokeneelta puolustajalta Marquinhosilta, joka oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella PSG:n avauksessa, kysyttiin Mbappén jatkosta joukkueessa.

[readmore from=Mbappe-Kylian]

– Emme edes yritä kysyä häneltä hänen tulevaisuudestaan. Hän tekee maalinsa, mutta jos me ajattelemme itseämme, niin haluamme hänen jäävän. Jos hän jää, hän auttaa meitä suuresti, brasilialainen muotoili.

– Hyökkäyksemme on maaginen, mutta emme unohda hänen takiaan muitakaan. On tärkeää, että meillä on tehokas joukkue, sillä kausi on pitkä.

Mbappén maalisaldo tältä kaudelta on nyt kolme maalia ja kaksi maalisyöttöä neljässä ottelussa. Maaleista kaksi ensimmäistä syntyi puskemalla.

Squawka

@Squawka
Kylian Mbappé's first three Ligue 1 seasons for PSG:

◎ 78 goals
◉ 0 headed goals

Kylian Mbappé's first four games of the 2021/22 Ligue 1 season:

◎ 2 goals
◉ 2 headed goals

He's been practicing.

Squawka

@Squawka
Kylian Mbappé has been directly involved in 194 goals across all competitions for PSG:

◎ 176 games
◉ 135 goals
◉ 59 assists

An absolutely absurd record.

Lähde: Goal