Messi, Neymar ja Mbappé – nähdäänkö PSG:n tähtitrio tänään ensimmäistä ja viimeistä kertaa yhdessä?

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin päävalmentaja Mauricio Pochettino on nimennyt Lionel Messin, Neymarin ja Kylian Mbappén mukaan tämän sunnuntain sarjaotteluun Stade de Reimsiä vastaan.

PSG pelaa Stade de Reimsin vieraana kello 21.45 alkavassa ottelussa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Messi, Neymar ja Mbappé ovat samaan aikaan pariisilaisten kokoonpanossa.

Messi liittyi PSG:n riveihin elokuun alussa jätettyään Barcelonan, joka ei kyennyt rekisteröimään häntä täksi kaudeksi riveihinsä La Ligan palkkakaton takia. Argentiinalaistähti ei ole kuitenkaan vielä debytoinut uudessa seurassaan, sillä hän aloitti valmistautumisen kauteen myöhemmin kuin monet muut.

Pochettinon mukaan PSG tekee vasta viime hetkillä päätöksen siitä, onko koko tähtikolmikko aloituspotkusta lähtien kentällä.

– He ovat harjoitelleet hyvin ja me analysoimme tilanteen. He ovat ehdottomasti kokoonpanossa, mutta me emme vielä tiedä, pelaavatko he alusta asti, kommentoi argentiinalaisluotsi lauantaina Goalin mukaan.

Messin, Neymarin ja Mbappén yhteispelin näkemistä on odotettu vesi kielellä, mutta tähtikolmikon yhteinen aika saattaa jäädä lyhyeksi, jos Mbappé saa tahtonsa läpi. PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardo on myöntänyt julkisesti, että Mbappé haluaa jättää seuran.

PSG on neuvotellut ranskalaistähden potentiaalisesta siirrosta Real Madridin kanssa – toistaiseksi tuloksetta. Lehtitietojen mukaan Madrid on tarjonnut Mbappésta 170 miljoonaa euroa, joka voi nousta vielä kymmenellä miljoonalla bonusten myötä, mutta espanjalaisjätti vetää tiettävästi tarjouksensa pois, jos PSG ei vastaa siihen sunnuntai-iltaan mennessä.

Mbappén odotetaan siirtyvän Madridiin joka tapauksessa viimeistään ensi kesänä, jolloin hänen sopimuksensa PSG:ssä päättyy. Siinä tapauksessa PSG ei saisi hänestä siirtokorvausta. Jos Mbappé ei solmi PSG:n kanssa jatkosopimusta, mikä vaikuttaa epätodennäköiseltä, voi Real Madrid tehdä hänen kanssaan esisopimuksen jo tammikuussa.

Espanjan siirtoikkunaa on jäljellä enää kaksi päivää, joten jos Mbappén siirto Madridiin toteutuu vielä tänä kesänä, jää tämän illan ottelu Stade de Reimsiä vastaan hänen ensimmäiseksi ja viimeiseksi Messin ja Neymarin kanssa.