Niinhän se on, että ylisanat ovat loppua kesken Erling Braut Hålandia, 21, kuvaillessa. Hattutemppu Saksan Cupin avauksessa näköjään vain kasvatti norjalaisen nälkää; lauantaina, Bundesliigan ensimmäisellä kierroksella, Håland painoi kevyet kaksi maalia Eintracht Frankfurtin maaliin.

Eikä siinä vielä kaikki. Håland antoi lisäksi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Hänen edustamansa Borussia Dortmund vei ottelun voiton maalein 5–2.

Tylsää ei Hålandin kanssa ainakaan tule. Hänen toista maaliaan tarkisteltiin pitkään VAR-huoneessa. Hän reagoi viivyttelyyn osallistumalla kotiyleisönsä vihellyskonserttiin.

Katso: Hulvaton kömmähdys johti siihen, että supertähti Erling Braut Håland joutui puhumaan suomea – ”Jolle tässä moi…”

Viimeiset 20 minuuttia Håland haki hattutemppunsa täydentävää maalia raivoisasti, ja hän oli milloin missäkin hämmentämässä. Lisäajan ensimmäisellä minuutilla hän pääsi erittäin lähelle vielä maalintekoa, mutta heikomman oikean jalan laukaus ei ohittanut maalivahti Kevin Trappia.

Håland on nyt aloittanut kautensa tekemällä viisi maalia kahteen otteluun. Hirviömäisiä maalisaldoja käsiteltäessä pitää muistaa, että Borussia Dortmund ei lukeudu aivan Euroopan suurimpiin seuroihin, joita on esimerkiksi Kylian Mbappén Paris Saint-Germain. Mihin kaikkeen täydelliseltä vaikuttava maalikone yltääkään vielä urallaan.