Real Madrid teki PSG:lle eilen tiistaina peräti 160 miljoonan euron tarjouksen ranskalaistähti Kylian Mbappésta.

PSG ei kuitenkaan hyväksynyt tarjousta. Pariisilaisseuran urheilutoimenjohtaja Leonardo on tänään keskiviikkona ottanut Mbappén siirtotilanteen puheeksi lehdistön edessä ja lähettänyt Real Madridille tiukan viestin.

LUE MYÖS: Eurosport: PSG varautuu Kylian Mbappén lähtöön – korvaajaehdokas selvillä

Leonardo on ensinnäkin äärimmäisen pettynyt tapaan, jolla Real Madrid on Mbappéa tavoitellut.

– PSG:n päätavoite on aina ollut pitää kiinni Mbappésta ja tehdä hänen kanssaan jatkosopimus. Se on ollut tavoitteemme kahden vuoden ajan ja pidämme sitä edelleen tavoitteenamme, kertoi Leonardo espanjalaislehti Marcalle.

– Teimme hänelle hyvin tärkeän jatkosopimustarjouksen kaksi kuukautta sitten ja toisen hieman sen jälkeen. Tämä kaikki kuuluu mielestäni Real Madridin strategiaan. Real Madrid on käyttäytynyt laittomasti jo kahden vuoden ajan ottaen yhteyttä Mbappén lähipiiriin. Se on anteeksiantamatonta, eivätkä he ole käyttäytyneet oikealla tavalla meitä kohtaan.

– Real Madridin strategia Mbappén hankinnan suhteen ilmenee siinä, että he tekevät hänestä tarjouksen vain seitsemän päivää ennen siirtoikkunan päättymistä, kun Mbappén sopimusta on vuosi jäljellä.

LUE MYÖS: Le Parisien: Real Madridilla ja Kylian Mbappélla yhteisymmärrys sopimuksen ehdoista – PSG pelaa kovaa pokeria valtavilla rahasummilla

Vaikka 22-vuotiaan ranskalaispelaajan sopimus PSG:n kanssa umpeutuu vuoden kuluttua, vaatii seura hänestä 160 miljoonaa euroa suurempaa tarjousta.

– Real Madridin tarjoama summa on kaukana siitä, mitä haluamme, emmekä aio myydä pelaajaa alle sen summan, jolla ostimme hänet (180 miljoonaa euroa). Meidän on annettava osa siirtosummasta (tiettävästi noin 35 miljoonaa euroa) AS Monacolle, emmekä pidä tarjousta riittävän suurena, jatkoi Leonardo.

[readmore from=PSG]

PSG ei aio pidätellä Mbappéa, joka haluaa siirtyä tänä kesänä Real Madridiin. Sitä varten espanjalaisseuran on kuitenkin toimittava PSG:n ehdoilla.

– Real Madridin tarjous ei ole riittävän hyvä. Emme ole suuttuneita ainoastaan tarjotusta summasta, vaan myös siitä, miten he tekivät sen. Se on epäkunnioittavaa. Olemme tehneet kaiken mahdollisen pitääksemme Mbappén joukkueessamme ja luoneet projektin häntä varten, emmekä muuta sitä viikkoa ennen siirtoikkunan päättymistä.

– Jos hän lähtee, on se mahdollista toteuttaa vain meidän ehdoilla. Mbappé lähtee, jos niin haluaa, mutta ainoastaan ehdoillamme.