Barcelona on kiinnostunut Arsenalin hyökkääjästä Pierre-Emerick Aubameyangista ja on valmis tarjoamaan keskikenttäpelaaja Philippe Coutinhoa vaihtokaupassa Tykkimiehille, kertoo Sky Sports.

Brasilialainen Coutinho, 29, on tiettävästi jo pitkään ollut Barcelonan myyntilistalla. Hänet hankittiin seuraan tammikuussa 2018 Liverpoolista 135 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole vastannut siirtosummansa tai korkean palkkatasonsa tuomiin odotuksiin.

Gabonilaiskärki Aubameyang, 32, siirtyi samaan aikaan Arsenaliin, ja hän on ollut yksi lontoolaisten luottopelaajista menneillä kausilla. Kaikkiaan Aubameyang on pelannut Arsenalissa 148 ottelua tehden niissä yhteensä 85 maalia. Marraskuussa 2019 hän nousi myös Arsenallin kapteeniksi.

Arsenal ja Aubameyang solmivat viime vuonna kesään 2024 ulottuvan jatkosopimuksen, mutta The Times uutisoi viime viikolla, että Arsenal on valmis luopumaan Aubameyangista, jonka vire on ollut huomattavassa laskussa uuden diilin myötä. Gabonilaistähti tienaa jatkosopimuksen myötä yli 350 000 euroa viikossa.