Kautensa kahdella murskatappiolla aloittanut Norwich taisteli lauantaina urhoollisesti kotikentällään Valioliigan huippujoukkue Leicesteriä vastaan, mutta joutui lopulta pettymään.

Leicesterin maalitykki Jamie Vardy pommitti pallon maaliin jo kahdeksannella peliminuutilla, mutta Norwichin selkäranka ei tähän katkennut. Kanarialinnut otti takaiskumaalin jälkeen pelin haltuunsa ja teki ansaitun tasoitusmaalin vain hetki ennen taukovihellystä.

Ottelun erotuomarina toiminut Robert Jones tuomitsi pitkän VAR-tarkastuksen jälkeen Norwichille rangaistuspotkun, jonka suomalaistykki Teemu Pukki laukoi vuorenvarmasti sisään ohi Leicester-vahti Kasper Schmeichelin. Pukki avasi osumallaan sekä oman maalitilinsä kuin myös koko Norwich-joukkueen.

Toisella jaksolla Norwich oli pirteä ja jahtasi kauden ensimmäistä täyttä pistepottia aktiivisesti. Isäntien ilta kuitenkin synkkeni reilu kymmenen minuuttia ennen loppua, kun Marc Albrighton osui maalipuiden väliin ja siirsi Leicesterin 2-1-vierasjohtoon.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Carrow Road oli revetä liitoksistaan, kun Kenny McLean toi isännät tasoihin – tai niin moni oletti. Reilun kolmen minuutin VAR-tarkastuksen jälkeen maali kuitenkin hylättiin paitsion vuoksi.

Norwich ei saanut enää lopussa tasoitusmaalia aikaiseksi ja kärsi jo kolmannen peräkkäisen tappion Valioliigassa.

Toisen suomalaishyökkääjän, Marcus Forssin, edustamalla Brentfordilla sen sijaan kulkee. Lauantaina Brentford vieraili Villa Parkilla ja venyi komeasti pistejakoon 1-1-tasatuloksella. Näin ollen sarjanousija jatkaa tappioitta kolmen ottelukierroksen jälkeen. Viikolla Liigacupin ottelussa maalinteossa onnistunut Forss seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä.